Time-management training

‘Te veel te doen en te weinig tijd’ is een probleem waar vrijwel iedere medewerker binnen een organisatie tegenaan loopt, ongeacht zijn of haar functie binnen het bedrijf. Hierdoor raakt men al snel het overzicht over hun werkzaamheden kwijt en wordt er vaker dan gewenst werk mee naar huis genomen, om niet te ver achterop te raken. Dit zorgt vanzelfsprekend voor stress en een onprettige sfeer op de werkvloer. Een training time-management kan dergelijke situaties voorkomen of herstellen. Een time-management training is geschikt voor iedere werknemer die zich herkent in het gevoel van te veel werk, een hoge werkdruk, zaken niet afkrijgen en veel korte termijn activiteiten.

Inhoud

Deelnemers aan de training leren beter om te gaan met hun tijd, efficiënter samen te werken met collega’s en een gezondere balans te creëren tussen werk en privé. Tijdens de training time-management besteedt de Pro Circle trainer aandacht aan twee belangrijke aspecten van time-management: efficiëntie en effectiviteit. Deelnemers leren een aantal essentiële vaardigheden aan waarmee zij hun tijd beter kunnen indelen:

  • Prioriteiten stellen
  • Assertiviteit
  • Delegeren
  • Helder communiceren

Deelnemers krijgen concrete tips voor time-management en handvatten om snel en handig met hun tijd om te kunnen gaan. De training time-management bestaat uit een combinatie van theorie en praktijksituaties, afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de deelnemende organisatie.

Time management op maat

Kenmerkend voor Pro Circle is de klantgerichte aanpak: iedere training is bij ons maatwerk. Voorafgaand bespreken we dan ook uitvoerig de klantvraag en stellen we heldere en bereikbare doelen op. Deelnemers beschikken daarom na afloop van de training over een aantal concrete methoden, technieken en trucs, tips en checklists waarmee ze time-management kunnen toepassen in hun eigen werksituatie. Wilt u vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden van onze time-management training? Neem dan gerust even contact op.