Presentatietraining door Pro Circle

Veel mensen vinden presenteren niet leuk en schuiven een dergelijke opdracht dan ook liever door naar anderen. Dit is niet nodig, want presenteren is te leren!

Wilt u ook met meer gemak en energie een presentatie verzorgen? Makkelijker omgaan met spreekangst en boeiend en overtuigend uw verhaal kunnen vertellen? Pro Circle ontwikkelt al jaren maatwerktrainingen op het gebied van presenteren.

Inhoud

Voorbeelden van onderwerpen die tijdens een presentatietraining aan bod kunnen komen zijn:

  • Uw persoonlijke stijl van presenteren en (eventuele) verbeterpunten
  • Overtuigend en zelfverzekerd overkomen
  • Het afstemmen van uw presentatie op de doelgroep
  • De opbouw van een goede presentatie
  • Om kunnen gaan met de ‘spanningsboog’ en humor
  • Wat te doen met spreekangst?
  • Wat u vooral niet moet doen tijdens uw presentatie!
  • Praktijksituaties met video-analyse en oefeningen

Werkwijze

In een presentatietraining worden vaardigheden aangeleerd die goed bruikbaar zijn in de praktijk, met respect voor de eigen persoonlijkheid en kracht van de deelnemers. Onze trainers reiken tijdens een presentatietraining verschillende handvatten aan die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in iedere presentatie. Voorafgaand aan de training bespreken we welke technieken binnen de organisatie belangrijk zijn. Ons motto is “leuke dingen doen met én voor leuke mensen”, tijdens een presentatietraining kan dan ook veel gelachen worden!

Waarom presentatietrainingen van Pro Circle?

Onze trainers beschikken over alle benodigde kennis, kunde en ervaring op het gebied van communicatie-, gespreks- en verkooptechnieken. Wij weten deelnemers van een presentatietraining enthousiast te maken, te prikkelen en waar nodig te confronteren. Iedere onderneming is uniek en loopt dan ook tegen andere struikelblokken aan op het gebied van presenteren. Onze presentatietraining is daarom maatwerk en sluiten precies aan bij vragen uit de dagelijkse praktijk.

Heeft u een aantal mensen binnen uw bedrijf die nog kunnen groeiën in hun manier van presenteren? Naar aanleiding van een voorbespreking maken wij graag een offerte op maat voor een presentatietraining.