Training persoonlijke effectiviteit

Voor de totale effectiviteit van een organisatie of bedrijf is het van het grootste belang dat alle werknemers zo effectief mogelijk aan de slag zijn. Is hierbij ondersteuning nodig? Pro Circle biedt maatwerk trainingen aan voor het vergroten van persoonlijke effectiviteit. Het versterken van persoonlijke kracht leidt tot een grotere stressbestendigheid, waardoor er meer ruimte ontstaat voor inspiratie en motivatie. Dit leidt vanzelfsprekend tot een beter functioneren en een meer succesvolle samenwerking met collega’s.

Werkwijze

De training persoonlijke effectiviteit biedt deelnemers een intensieve leergang waarbij de persoonlijke kracht wordt versterkt en waarin deelnemers ontdekken wat hen weerhoudt om optimaal te presteren. Hiervoor is het noodzakelijk om een hechte samenwerking aan te gaan, alleen op die manier kunnen we tot het gewenste resultaat komen. Daarbij zijn de volgende inzichten van belang:

  • Wat zijn de persoonlijke doelstellingen?
  • Wat zijn de eventuele hindernissen die deze doelstellingen in de weg staan?
  • Hoe kunnen de persoonlijke doelen worden bereikt?

 

Aan de hand van een uitvoerige en gedetailleerde analyse worden deze doelstellingen in kaart gebracht en aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk worden de hindernissen duidelijk. De trainers reiken vervolgens praktische hulpmiddelen aan waarmee de deelnemers hun persoonlijke doelen kunnen bereiken. Onze trainers streven ernaar om een blijvende, positieve verandering teweeg te brengen bij mensen. Tijdens de training worden persoonlijke mogelijkheden van de deelnemers ontdekt en werken we aan innovatie en creativiteit.

Het vergroten van persoonlijke effectiviteit

Iedere trainer van Pro Circle beschikt over alle benodigde kennis, kunde en ervaring in uw branche. Hierdoor kunnen wij de training precies op maat afstemmen op de specifieke wensen en behoeften van iedere deelnemer. Na afloop van de training zijn alle doelen duidelijk en inzichtelijk, weten deelnemers welke vaardigheden ze kunnen inzetten en zijn zij ook assertief genoeg om talenten beter tot hun recht te laten komen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van deze training? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.