Training onderhandelen door Pro Circle

Zowel in de dagelijkse privésfeer als in een werksituatie zijn goede onderhandelingstechnieken essentieel. Goed kunnen onderhandelen draagt bij aan het sluiten van nieuwe deals, het oplossen van problemen en conflicten en het behouden van goede relaties. Er wordt vaak gedacht dat goede onderhandelingsvaardigheden aangeboren zijn, niets is echter minder waar. Pro Circle bewijst door onderhandelingstraining dat goed onderhandelen wel degelijk aangeleerd kan worden. Deze training is geschikt voor iedereen die dagelijks onderhandelt met opdrachtgevers, collega’s of investeerders en zijn of haar onderhandelingstechnieken wil verbeteren.

Inhoud

Om effectief te kunnen onderhandelen is het belangrijk om onderhandelingen systematisch te kunnen begrijpen. Dit vormt de basis voor iedere training onderhandelen. Door het in kaart brengen van de eigen belangen van een onderneming én de, soms tegengestelde, belangen van de tegenpartij wordt het gemakkelijker om een overeenkomst te bereiken die voor beide partijen zinvol is. Onze trainingsprogramma’s sluiten precies aan bij vragen uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Hoe ga je om met conflicten binnen het bedrijf?
  • Hoe maak je goede afspraken met collega’s of medewerkers?
  • Hoe maak je goede deals met nieuwe klanten?

Onderhandelen op maat

Pro Circle biedt maatwerk op het gebied van de training onderhandelen. Iedere onderneming is immers anders en heeft andere belangen, wensen en behoeften. Iedere training onderhandelen is dan ook klantspecifiek: een uitgebreide en gedetailleerde analyse van de klantvraag is hierbij kenmerkend. De training wordt op maat gemaakt en gaat dus specifiek in op onderhandelingssituaties waarmee uw medewerkers dagelijks te maken hebben. Heeft u meerdere medewerkers die een training onderhandelen willen volgen, neem dan contact met ons op voor een maatwerk training.