Communicatietraining door Pro Circle

Goede communicatieve vaardigheden zijn noodzakelijk om effectief te kunnen communiceren. Binnen bedrijven en instellingen is zowel interne als externe communicatie belangrijk. Communicatietraining zorgt ervoor dat deelnemers inzicht krijgen in hun communicatieve vaardigheden. Want iedereen communiceert, bewust of onbewust. Deze training is geschikt voor iedereen die in zijn of haar werk te maken heeft met andere mensen, of dit nu intern of extern is.

Inhoud

Pro Circle biedt diverse soorten communicatietraining. Onderwerpen die tijdens een dergelijke training aan bod kunnen komen zijn:

  • Conflicthantering
  • Feedback geven en ontvangen
  • Telefoontraining
  • Klantgericht communiceren
  • Non-verbale communicatie

In een communicatietraining werken we samen met deelnemers aan het krijgen van inzicht in processen die te maken hebben met communicatie en gaan we aan de slag met communicatieve vaardigheden. Wellicht denkt u dat u zelf prima communiceert, maar ervaart de omgeving dit juist als stroef of niet-tactisch. U kunt ook het idee hebben dat u wel communiceert, maar door uw collega’s of leidinggevenden niet gehoord wordt. Aan de hand van concreet opgestelde doelen gaan onze associated experts met u aan de slag. Onze trainers richten zich op duurzame resultaten, waarbij deelnemers leren hun eigen stijl te vinden op het gebied van communicatie.

Vergroot je communicatieve vaardigheden

Met een brede communicatietraining scherpt u al uw communicatieve vaardigheden aan: inleven, contact maken, helder uitdrukken, prettig overkomen op anderen en toch assertief opkomen voor uw eigen belang. Ook meer specifieke communicatieve vaardigheden kunnen behandeld worden, zoals beïnvloeden en onderhandelen. In iedere communicatietraining worden theorie en praktijk met elkaar gecombineerd.

Aan de hand van een uitgebreide en gedetailleerde analyse van de klantvraag stellen onze ervaren trainers een passende communicatietraining op maat samen, gericht op een blijvende ontwikkeling en verbetering. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.