Cursus effectief leren vergaderen

Iedereen kan vergaderen, de kunst is echter ervoor te zorgen dat vergaderen ook daadwerkelijk zinvol en effectief is. Alleen op die manier is het mogelijk om resultaten te boeken. Om dit te kunnen garanderen, biedt Pro Circle binnen ondernemingen de training effectief vergaderen aan. In deze training, die zowel te volgen is door deelnemers als voorzitters, wordt gewerkt aan de vergadertechniek van de verschillende deelnemers. De gespecialiseerde en ervaren trainers leren de deelnemers een succesvolle bijdrage te laten leveren aan een vergadering, waardoor het rendement aanzienlijk toeneemt.

Inhoud

Een goede vergadertechniek zorgt ervoor dat vergaderen niet hetzelfde betekent als het verdrijven van kostbare werktijd. Vergaderingen kunnen van doorslaggevend belang zijn als het gaat om besluitvorming of het creëren van draagvlak. Maar dan moet er wel effectief vergaderd worden. Wat komt er in de training zoal aan bod?

  • Diverse vergadertechnieken en –procedures
  • Rollen binnen vergaderingen
  • Het sturen van een vergadering
  • Hoe behaalt u het gewenste resultaat?
  • Omgaan met lastige vergadersituaties

Werken aan vergadertechniek

Deze training wordt altijd op maat aangeboden en specifiek samengesteld aan de hand van de klantvraag. Pro Circle is gespecialiseerd in het verzorgen van maatwerk trainingen: iedere onderneming is uniek en kampt met verschillende knelpunten. Aan de hand van een uitgebreide en gedetailleerde analyse van de klantvraag zijn onze trainers in staat een passend trainingsprogramma op te stellen, waarin de theorie over effectief vergaderen en vergadertechnieken wordt gecombineerd met voorbeeldsituaties uit de dagelijkse praktijk van de opdrachtgever.

Alle trainers en coaches beschikken over de kennis, kunde en ervaring die daadwerkelijk van belang is voor het aanbieden van de training. Onder leiding van een deskundige trainer leren deelnemers op aansprekende en interactieve wijze effectief vergaderen. Wilt u meer informatie over deze cursus? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.