Cursus leiding geven

Een goed lopend, succesvol bedrijf staat of valt met de capaciteiten van het management. Management betekent letterlijk beheersen, of het dirigeren van processen. Management komt voor op verschillende niveaus: op strategisch niveau, op het niveau van de organisatie en op het niveau van het leidinggeven van medewerkers. Eén van de belangrijkste kwaliteiten van ieder managementteam is leiderschap; goed en efficiënt kunnen leidinggeven is onmisbaar binnen een organisatie. Voor managers en leidinggevenden die meer inzicht willen in de verschillende facetten van het management biedt Pro Circle een cursus leiding geven.

Inhoud

Pro Circle biedt management cursussen op maat met maar één doel: echt leiderschap. Aan de hand van een intakegesprek worden duidelijke doelstellingen vastgesteld en wordt de aanpak voor de management cursus verder uitgewerkt. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

  • Een duidelijke management koers
  • Een heldere visie
  • Een bedrijfsstrategie die gemakkelijk kan worden overgebracht op de medewerkers

In een management cursus gaan de trainers van Pro Circle aan de hand van duidelijke en realistische doelstellingen met het management aan de slag. In de cursus worden strategieën aangedragen om het aansturen van de afstemming, stroomlijning en samenwerking in het managementteam zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Na afloop van de management cursus zijn de deelnemers in staat om, vanuit de verworven kennis en inzichten, effectief leiding te kunnen geven aan de organisatie.

Management cursus bij Pro Circle

Wij werken intensief samen met partners die beschikken over alle benodigde ervaring, kennis en kunde die daadwerkelijk van belang is voor een organisatie. Hierdoor zijn we in staat om grote en complexe projecten op het gebied van organisatie ontwikkeling verantwoord uit te voeren. Ons doel is dat de cursus een bijdrage levert aan de resultaten van uw bedrijf. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een cursus leiding geven voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op.