Training conflicthantering door Pro Circle

Conflicten kommen binnen een bedrijf altijd voor: dit hoort bij een gezonde interactie tussen personen. Het toepassen van conflicthantering voorkomt dat conflicten binnen een organisatie ten koste gaan van de bedrijfsresultaten, de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers. Conflicthantering is naast het oplossen van een bedrijfsconflict gericht op het voorkomen van conflicten en het maken van compromissen.

Inhoud

Voor het succesvol toepassen van conflicthantering biedt Pro Circle een mediation cursus. Deze cursus wordt geheel afgestemd op de wensen en behoeften van uw bedrijf en bestaat uit een combinatie tussen situaties uit de dagelijkse praktijk van de opdrachtgever en bewezen theorieën omtrent conflicthantering. De volgende onderwerpen komen daarbij aan bod:

  • Verschillende soorten conflicten leren herkennen
  • Inzicht in uw eigen stijl in omgaan met conflicten
  • Het benoemen van de wrijvingen/conflicten binnen het team
  • Inzicht in de schillende karakters en competenties in het eigen team
  • Effectief feedback geven met behoud van relatie
  • Onderhandelen in conflicten
  • Praktijksituaties en oefeningen

Waarom training conflicthantering van Pro Circle?

Speciaal voor conflicten binnen bedrijven biedt Pro Circle een maatwerk training conflicthantering aan. Wij werken met plezier samen met onze associated experts; partners die beschikken over kennis, kunde en ervaring die daadwerkelijk van belang is voor onze opdrachtgevers. Onze trainers, coaches en mediators beschikkingen over ruime ervaring in het bedrijfsleven. Zij staan klaar om ook uw organisatie te helpen bij conflicthantering en zijn in staat om ook grotere en complexere situaties verantwoord te behandelen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.