Bent u slim en sluw? Dan is LIST (beslist) voor u!

Om in deze zware tijden het hoofd boven water te houden, moet u slim en sluw zijn. Slim door kritisch te kijken naar uw eigen producten, diensten, processen en medewerkers.Sluw door manieren te vinden om uw concurrenten een stap voor te blijven. Wat u daarbij goed kunt gebruiken is ‘een list’. Daarom is er nu: Leadership In Sales Time (LIST).

Met LIST scherpt u de commerciële vaardigheden van uw organisatie verder aan. Met LIST neemt uw saleskracht flink toe en wint u de strijd om de voorkeur van de klant. Met LIST stijgt niet alleen uw omzet, maar ook uw winst.

Wat houdt het in?

Maar wat houdt het precies in? LIST is een leergang gericht op uw sales-output en bestaat uit 5 modules. In deze modules van telkens 2 aaneengesloten dagen, staan de volgende succesfactoren centraal:

  1. Teksten die zeggen wat u bedoelt;
  2. Presentaties die klanten overtuigen;
  3. Acquisitie doen, maar dan wel effectief;
  4. Beïnvloeden van overheidsbeslissers;
  5. Offertes maken die scoren.

In 10 dagen slaagt u er met deze LIST in om uw commerciële medewerkers te trainen en voor te bereiden op de slag om de klant. Daar worden de prijzen verdeeld én daar ligt uw succes. Uiteraard is het ook mogelijk om één van de modules apart als in company maatwerk training te organiseren.

 

Download hier de brochure over training LIST

Share this...
Share on LinkedIn
Linkedin