Management coaching door Pro Circle

Als manager of leidinggevende is het belangrijk afstand te kunnen nemen van de dagelijkse hectiek binnen de onderneming, en de grote lijnen objectief te bekijken. Op die manier kan de eigen werkwijze tegen het licht gehouden worden. Management coaching, aangeboden door Pro Circle, kan hierbij een krachtig hulpmiddel zijn. Door middel van management coaching wordt in een informele setting het inzicht in eigen functioneren verdiept en worden potentiële kwaliteiten zichtbaar gemaakt. Management coaching is onder andere bedoeld voor projectmanagers, teamleiders, directeuren, afdelingshoofden en managers.

Inhoud

Bij management coaching krijgen deelnemers unieke aandacht voor de zaken waarin zij zich verder willen ontwikkelen. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen:

  • Het ontwikkelen van een eigen stijl van leidinggeven
  • Het effectiever regisseren van de relatie met anderen binnen de organisatie
  • Het helder uitdragen van de eigen visie
  • Het motiveren van teamleden
  • Het vinden van een gezonde balans tussen controleren en delegeren.

De ervaren coaches van Pro Circle streven ernaar duurzame veranderingen teweeg te brengen en binnen organisaties. Zij beschikken over alle benodigde kennis, kunde en ervaring om deelnemers aan een management training een spiegel voor te houden en te laten kijken naar dilemma’s in de werksituatie en de mate waarin beoogde doelen worden bereikt. Deelnemers ontdekken gedurende het coaching traject welke patronen een rol spelen bij het al dan niet behalen van deze doelen en welke stijl van leidinggeven hierop aansluit. Het effect van management coaching is, zowel voor de deelnemers als voor de organisatie, op korte termijn merkbaar.

Management coaching is maatwerk

Management coaching is maatwerk: het coaching traject wordt altijd afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgever. Ervaring in de desbetreffende branche is vanzelfsprekend aanwezig. Kenmerkend voor onze aanpak is een uitgebreide en gedetailleerde analyse van de klantvraag. Op die manier sluit management coaching altijd exact aan bij situaties uit de dagelijkse praktijk van de deelnemers. Wilt u meer weten over deze vorm van coaching? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen over de mogelijkheden!