Loopbaanbegeleiding door Pro Circle

Een loopbaancoach helpt mensen bij hun zoektocht naar de volgende stap in hun carrière. Ondernemingen kunnen een ervaren jobcoach inschakelen voor een op zichzelf staand coaching traject, of voor een groter opleiding- of ontwikkeltraject waarbinnen loopbaan coaching een rol speelt. Een loopbaantraject kan gebruikt worden om het huidige functioneren van een werknemer te verbeteren of om inzichtelijk te maken welke andere functies mogelijk geschikt zijn, rekening houdend met het huidige economische klimaat en de keuzes op de arbeidsmarkt. Loopbaanbegeleiding is onder andere geschikt voor werknemers die niet optimaal functioneren in hun huidige functie, of bijvoorbeeld een duwtje in de rug nodig hebben na een promotie of functiewisseling.

Inhoud

Tal van mensen hebben behoefte aan een bepaalde vorm van coaching. De arbeidsmarkt verandert, functies komen te vervallen en het is belangrijk voor mensen om zich goed te kunnen profileren. Trainingsbureau Pro Circle biedt diverse opties op het gebied van coaching, onder andere loopbaan coaching. Deelnemers krijgen begeleiding bij het onderzoeken van de mogelijkheden binnen hun huidige organisatie of desgewenst daarbuiten. Vragen die bij loopbaan coaching aan de orde komen zijn onder andere:

  • Wat wil ik?
  • In wat voor omgeving?
  • Onder welke voorwaarden?

De ervaren trainers weten effectief in te spelen op verschillende situaties. Onze coaching kenmerkt zich door het feit dat we down to earth zijn, met onze opdrachtgever meedenken en zowel resultaatgericht als ontwikkelingsgericht te werk gaan. We streven naar blijvende resultaten op de lange termijn. Bij ons werken zowel mannelijke als vrouwelijke coaches, wij koppelen iedere opdrachtgever aan een passende jobcoach.

Coaching op maat

Een jobcoach bij Pro Circle heeft zeer veel ervaring binnen diverse bedrijfsculturen en verschillende branches. Hierdoor zijn we in staat om coaching op maat te verzorgen, een must voor het behalen van een goed eindresultaat. Coaching is immers maatwerk: iedere organisatie is uniek en heeft specifieke wensen en behoeften. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!