Executive coaching door Pro Circle

Top ondernemers die op zoek zijn naar en sparringpartner die hen inhoudelijk repliek kan en durft te geven, kunnen via Pro Circle gebruik maken van executive coaching. Executive coaching verschilt van management coaching op een aantal belangrijke fronten: de doelgroep en de focus van de coaching. Executive coaching richt zich specifiek op topondernemers, bestuurders en managers en behandelt, naast leiderschap, ook het versterken van persoonlijke en zakelijke leiderschap. Eén op één gaat de executive coach aan de slag met het verbeteren en realiseren van de dromen en doelen van de topondernemer. Leider zijn in eigen ontwikkeling, daar gaat het bij executive coaching om.

Inhoud

Executive coaching is gericht op een specifieke doelgroep; topmanagers, -ondernemers en –bestuurders. Deze vorm van coachen is bedoeld voor bestuurders die in een hogere laag van een onderneming staan en behoefte hebben aan een onafhankelijke partner die ze een spiegel voorhoudt en nieuwe inzichten geeft.

Executive coaching kan zich richten op een groot aantal onderwerpen, uiteraard afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de ondernemer, zoals bijvoorbeeld:

  • Organisatorische vaardigheden
  • Het efficiënt invullen van rollen
  • Het afwegen van risico’s
  • Het concretiseren van nieuwe businessideeën

Onze aanpak vereist een intensieve samenwerking en is gericht op het verkrijgen van duurzame resultaten. Executive coaching streeft naar het teweegbrengen van veranderingen bij mensen en binnen organisaties.

Sparren op niveau

Kennis, kunde en ervaring van een executive coach is essentieel voor het succes van de coaching. De trainers en associated experts van Pro Circle beschikken vanzelfsprekend over alle benodigde vaardigheden. Het kunnen overleggen op niveau is voor topondernemers van onschatbare waarde, het nemen van belangrijke beslissingen is vaak lastig en vergt nauwgezette overweging én intuïtie. Het inzichtelijk maken van de mogelijkheden en hindernissen is niet altijd eenvoudig. De executive coach is vakkundig en ervaren op het gebied van ondernemen en bedrijfsvoering. Hij of zij is een professionele gesprekspartner die ondernemers helpt te focussen, gedachten te ordenen en verfrissende ideeën en nieuwe invalshoeken aandraagt. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.