Business coaching door Pro Circle

Business coaching helpt eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven met hun verkoop, marketing, management, teambuilding en meer. De business coach van Pro Circle zorgt dat ondernemers leren focussen op wat echt van belang is: ondernemen. Het sneller en beter realiseren van gestelde doelen staat centraal bij business coaching, evenals de prestatiewaarde van de deelnemer als professional.  Het verschil tussen business coaching en personal coaching, is dat business coaching zich richt op de resultaten aan de businesszijde van onderneming: het niveau van inhoud, vaardigheden, overtuigingen en denkpatronen.

Inhoud

De coaches van Pro Circle zorgen ervoor dat prestaties en doelstellingen op de lange termijn behaald en verankerd worden. Wij streven naar het behalen van duurzame resultaten. Afhankelijk van de doelen van de deelnemers, wordt de nadruk gelegd op:

  • het vergroten van de resultaten;
  • vergroten van de kwaliteit van het werk;
  • efficiënter werken;
  • zingeving en spiritualiteit;
  • het vinden van balans tussen werk en privé.

Het doel van business coaching is het coachen van ondernemers door middel van begeleiding, ondersteuning, verantwoording en aanmoediging. Business coaching geeft structuur, vormt een heldere spiegel en biedt inzicht en concrete handvatten. Deze vorm van coaching is gericht op zelfsturing en het behalen van concrete doelstellingen. Deze doelen worden, in overleg met de Pro Circle business coach, voorafgaand aan het coaching traject opgesteld. Ze kunnen ambitieus zijn, maar zijn altijd helder, tastbaar en realiseerbaar.

De juiste business coach

Pro Circle werkt samen met associated experts: partners die ervaring, kennis en kunde hebben die daadwerkelijk van belang is voor onze klanten. De keuze voor de juiste business coach is dan ook altijd maatwerk, een hechte samenwerking tussen deelnemer en coach is van essentieel belang voor het succes van de coaching. Samen werken we aan een blijvende ontwikkeling en verbetering. Meer weten? Bel vandaag nog!