Pro Circle: uw coaching bureau

Om als organisatie optimaal te presteren, is het belangrijk dat iedere medewerker in staat is om het beste uit zichzelf te halen. Op die manier wordt de sfeer op de werkvloer aangenamer, werkt iedereen effectiever en kan men zich bezighouden met zijn of haar functie in plaats van met allerlei randvoorwaarden. In de praktijk is deze werksituatie echter voor veel bedrijven een wens, maar geen realiteit. Om deze reden is Pro Circle in te schakelen voor het individueel coachen van medewerkers, maar ook voor bedrijfscoaching. De professionele experts van ons coaching bureau proberen door middel van trainingen, opleidingen en coaching positieve veranderingen teweeg te brengen bij mensen en binnen organisaties.

Wat is bedrijfscoaching?

Tijdens bedrijfscoaching wordt getracht de situatie van de onderneming, de ondernemer en de medewerkers te optimaliseren. De training richt zich onder andere op:

  • Houding en gedrag
  • Onderlinge communicatie en samenwerking
  • Omgangsvormen
  • Bedrijfsidentiteit

Voor optimaal succes is het immers van belang om sterke punten en talenten ten volle te benutten. De training is erop gericht verandering teweeg te brengen bij mensen en binnen organisaties. Als coaching bureau streven we naar voortdurende verbetering van kennis en langdurig resultaat, wat essentieel is voor blijvend succes.

Coaching is maatwerk

Iedere organisatie is uniek, dit zorgt ervoor dat individuele coaching en bedrijfscoaching altijd maatwerk is. De ervaren coaches van ons bureau zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgever. Aan de hand hiervan wordt een uitgebreid en gedetailleerd coaching traject opgezet met duurzame, haalbare doelen. Voor de aanvang van de training vindt altijd een intakegesprek plaats, waarin de klantvraag uitvoerig wordt besproken. Tijdens het coaching traject wordt de deelnemers een spiegel voorgehouden, waarmee men objectief naar eigen handelen kan kijken en waarmee nieuwe inzichten worden gecreëerd. Dit werkt zeer verhelderend en leidt in korte tijd tot positieve resultaten en hernieuwde energie.

Share this...
Share on LinkedIn
Linkedin