Trainingsbureau Pro Circle

Pro Circle heeft al jarenlang een goede reputatie als trainingsbureau. Oprichters Hans Schreudering, Jorrit Rogaar en Nico Zwarts zijn expert op het gebied van communicatie, bedrijfssystemen en het ontwikkelen van programma’s. Wij streven ernaar een positieve verandering in gang te zetten binnen teams, afdelingen en organisaties. Dit doen wij onder andere door het geven van persoonlijk advies, bijvoorbeeld over maatwerktrainingen of in-company trajecten voor uw organisatie, team of afdeling. Coaching is binnen het trainingsbureau een belangrijk onderdeel: onze associated partners gaan ontwikkelingsgericht en resultaatgericht aan de slag met de deelnemers. Aan de hand van duidelijke, vooraf opgestelde doelstellingen, streven we naar duurzame resultaten op de lange termijn. Onze programma’s sluiten altijd precies aan bij belangrijke vragen uit de dagelijkse praktijk.

Trainingsprogramma’s op maat

Voor een coaching- en trainingsbureau is het verlenen van maatwerk één van de belangrijkste aspecten. Iedere organisatie is immers anders, heeft specifieke doelstellingen en unieke wensen en behoeften. Onze programma’s sluiten hier dan ook altijd op aan.

Als trainingsbureau richten we ons bij het verzorgen van opleidingen en in-company training onder andere op:

  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Organisatie ontwikkeling
  • Management ontwikkeling
  • Coaching

Onder deze subgroepen vallen uiteraard diverse trainingsonderwerpen, die worden aangepast aan de specifieke bedrijfssituatie. Onderwerpen die tijdens een dergelijke trainingssessie worden besproken zijn bijvoorbeeld boeiend presenteren, vergadertechnieken en besluitvorming, conflicthantering, strategisch en financieel management, projectverwerving, acquisitie en relatiebeheer.

Kwalitatieve coaching

Pro Circle heeft ruime ervaring met het coachen en begeleiden van zowel individuen als teams. We bieden verschillende programma’s aan, zowel op het gebied van individuele coaching en loopbaancoaching als teamcoaching en coaching van management en/of directie. Het kan bij coaching gaan om een op zichzelf staand traject, maar wij bieden ook coaching als onderdeel van een totaal opleiding- en ontwikkeltraject binnen een organisatie. De coaches die voor ons werkzaam zijn beschikken over een ruime ervaring in diverse organisaties en branches. Dit zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren: coaching die past bij de specifieke situatie van de opdrachtgever en diens organisatie.

Neem contact met ons op!

Share this...
Share on LinkedIn
Linkedin