Trainingen verzorgd door Pro Circle

Pro Circle is gespecialiseerd in het ontwikkelen en verzorgen van in-company maatwerk trainingen voor bedrijven en organisaties.In een persoonlijk gesprek wordt veel aandacht besteed aan het in kaart brengen van de daadwerkelijke trainingsbehoefte. Onze doelstelling is om iedere training naadloos aan te laten sluiten bij de dagelijkse praktijk van de deelnemers. De keuze van de trainer is hierbij maatwerk. Wij zoeken een trainer die past bij uw bedrijf en cultuur. Relevante kennis en ervaring in uw branche zijn vanzelfsprekend aanwezig. Onze top trainers scoren gemiddeld een 8,5 of hoger!

De Pro Circle aanpak

Door onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen, opleiden en trainen van medewerkers binnen organisaties hebben wij een brede expertise op het gebied van training. Voor iedere training hanteren we dan ook een specifieke aanpak:

  • Onze programma’s richten zich op het realiseren van zowel collectieve als individuele doelstellingen.
  • Onze filosofie is dat een training slechts succesvol is als deze een bijdrage levert aan de resultaten van het bedrijf en een bijdrage levert aan het verwezenlijken van de individuele ontplooiingsbehoefte van de medewerker.
  • Onze ontwikkelingstrajecten starten met een peiling van zowel de individuele als de collectieve mogelijkheden en ontwikkelbehoeften.

Management training

Pro Circle biedt management training aan in verschillende vormen. Zo kan een training gericht zijn op effectief leiding geven of op conflicthantering, maar kunnen we ook kijken naar het management van projecten, processen en risico’s. Ook het onder de loep nemen van financieel en/of strategisch management kan in een training worden opgenomen. Uiteraard is iedere training afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever. In een eerste gesprek met het management worden de gemeenschappelijke doelstellingen vastgesteld. Zodra de trainingsbehoefte en klantvraag helder is, wordt een maatwerk trainingsvoorstel gedaan. Ook het laten screenen van medewerkers en het afnemen van persoonlijkheids- en competentie testen behoord tot de mogelijkheden. Veel managementteams gingen u voor met verrassend goede resultaten! Uiteraard kunnen wij u een aantal referenties geven van management teams die succesvol getraind zijn door Pro Circle.

Sales training

De commerciële kracht van het sales team is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf. Pro Circle is expert in het ontwikkelen en verzorgen van maatwerk in-company trainingen op het gebied van sales, commercie, acquisitie, offertes schrijven en verkooptechnieken. Wij leren deelnemers dat ‘verkopen’ heel leuk kan zijn. Daarnaast brengen wij de sterktes en zwaktes van uw commerciële mensen in kaart. Naar aanleiding van een persoonlijke intake maken wij een maatwerk trainingsvoorstel. Een aantal maatwerk verkoop trainingen die wij het afgelopen jaar verzorgd hebben zijn:

  • Effectief verkopen van diensten
  • Verkopen voor gevorderden
  • Telefonisch leren acquireren
  • Offertes schrijven die scoren
  • Commerciële binnendienst
  • Klantgericht verkopen
  • Consultative selling
Share this...
Share on LinkedIn
Linkedin