Trainers van Pro Circle

Opdrachtgevers krijgen bij Pro Circle altijd één vast contactpersoon: oprichter Hans Schreudering of Jorrit Rogaar. Wij werken echter ook samen met associated experts, partners die beschikken over specifieke kennis, kunde en ervaring die van belang is voor organisaties. Ook grote en complexe projecten kunnen op deze manier verantwoord worden uitgevoerd.

Annita Rogier

Annita Rogier
Annita Rogier zet zich als coach, trainer en psycholoog al 22 jaar gepassioneerd in voor de ontwikkeling van managers en professionals. Voorheen was ze onder andere werkzaam als trainer / adviseur, landelijk projectleider, senior consultant / psycholoog, senior manager en directeur R & D bij vooraanstaande bureaus. Ze traint, coacht, test en adviseert vooral (hoger) kader, management en directieleden. Annita publiceerde op het gebied van: leiderschap, communicatie, burn-out en ziekteverzuim, het adviesvak en psychologie. Voor Pro Circle is Annita betrokken bij projecten op het gebied van leiderschap- , persoonlijke- en team ontwikkeling en communicatie.

Contact met Annita Rogier »

Hein Midden

Hein MiddenHein Midden is afgestudeerd als klinisch psycholoog, met als specialisatie groepsdynamica en pedagogiek. Hij is bijna 10 jaar werkzaam geweest als hoofd opleiding, training en ontwikkeling bij een middelgrote gemeentelijke instantie. Sinds 1990 is hij als zelfstandig ondernemer werkzaam. Hein is al meer dan 25 jaar werkzaam als trainer/adviseur en heeft als zodanig veel ervaring opgedaan in de bouw, logistieke organisaties, het onderwijs, locale en departementale overheid en gezondheidszorg. Hein is aan Pro Circle verbonden voor het geven van managementtrainingen, doen van assessments, coaching, groepstraining en advisering.

Contact met Hein Midden »

Ad Dane

Ad DaneAd Dane is afgestudeerd aan de Technische Universiteit als civiel ingenieur in de civiele bedrijfskunde. Inmiddels is hij al twintig jaar actief als consultant en docent, vooral op het vlak van projectmanagement in diverse sectoren. Planning, kostenmanagement, informatiemanagement, risicomanagement en projectmanagementsystemen zijn de disciplines die hij toepast op projecten van bedrijven en overheid, in het binnen- en buitenland. Ad wordt bovendien regelmatig gevraagd als gastspreker voor hogescholen en universiteiten. Voor Pro Circle is Ad betrokken bij projecten op het gebied van risico- en projectmanagement.

Contact met Ad Dane »

George van Evert

George van EvertGeorge van Evert heeft meer dan 12 jaar internationale trainings- en coachingsprogramma´s ontwikkeld en uitgevoerd op het gebied van management, sales en leiderschap voor business-schools, corporate academies en internationale bedrijven in zeer verschillende branches. George is managing director geweest in de training-en opleidingenbranche in de UK en Belgie. Voor Pro Circle is George betrokken bij projecten op het gebied van leiderschap- en communicatie programma´s. Tevens is George als workshopleider en vaardigheidstrainer betrokken bij de opleiding van kader, managers en bestuurders.

Contact met George van Evert »

Manon Hendriks

Manon HendriksManon Hendriks is als associated expert aan Pro Circle verbonden, met betrekking tot coachings- en trainingstrajecten waarin communicatie een rode draad is. Ooit is zij begonnen als logopediste met een eigen praktijk in een multidisciplinair samenwerkingverband. Daarnaast heeft zij zich, door werkervaring en nascholing, gespecialiseerd in de niet-medische kant van communicatie: van leidinggeven, samenwerken, klantgerichtheid, presenteren, vergaderen, effectief communiceren en ‘spreken in het openbaar’ tot ‘effectief communicatiegedrag op de werkplek’. Vanaf 1991 is zij werkzaam in verschillende branches: van de transport sector, bouw tot non profit organisaties in de gezondheidszorg, het onderwijs en waterschappen. Ook coacht Manon leidinggevenden in midden- en topmanagement.

Contact met Manon Hendriks »

Pim Herber

Pim HerberPim Herber is al zo’n 30 jaar actief op het gebied van privaatrechtelijk bouwrecht. Na zijn rechtenstudie aan de UvA in Amsterdam is hij directiesecretaris geworden bij een middelgrote aannemer in Amsterdam, heeft daarna als jurist bij het NVOB (Nederlands Verbond van Ondernemers in de Bouwnijverheid, een van de voorlopers van Bouwend Nederland) talloze aannemers terzijde gestaan, is vervolgens een aantal jaren bouwrechtadvocaat geweest bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam en is daarna als secretaris betrokken geweest bij de herziening van het UAR , etc. Pim Herber geeft ook al meer dan 25 jaar les in het bouwrecht. Zijn specialiteiten zijn de UAV 1989, UAVGC 2005 en het aanbestedingsrecht. Pim Herber schrijft regelmatig artikelen en columns in de Aanbestedingskrant, later de GWW krant. Thans vult hij de juridische rubriek in het blad GWW Totaal.

Contact met Pim Herber »

Etske Kroon

Etske KroonEtske Kroon (1975) studeerde Bestuurskunde in Leiden en Rotterdam en richtte zich binnen deze studie op organisatieverandering, human resources en publiek-private samenwerking. Sinds 1998 is zij actief als opleider en trainster op het gebied van leiderschapsontwikkeling, ontwikkeling van communicatieve en adviesvaardigheden, beïnvloeding en strategische gespreksvoering. Zij wordt vooral gevraagd voor trainingen gericht op beïnvloeding van spelers uit het openbaar bestuur en voor management development trajecten.  Etske’s stijl van werken is direct, inlevend, informeel, praktisch en diepgaand tegelijk. Naast haar werk heeft zij zeezeilen als grote passie.

Contact met Etske Kroon »

Mart Rienstra

Mart RienstraMart Rienstra (1961) begon zijn carrière als tekstschrijver en journalist. Aanvankelijk voor kranten en magazines (o.a. HP/de Tijd, VI en MAN), later ook voor bedrijven en overheden. Hij interviewt, schrijft artikelen, webteksten en maakt nieuwsbrieven. Sinds 2000 gebruikt hij zijn werk- en levenservaring ook als trainer en presentator. Hij leidt debatten en adviseert bedrijven in hun communicatie. Voor Pro Circle verzorgt Mart diverse schrijf- en presentatietrainingen, variërend van offertes schrijven tot creatief schrijven, correspondentie, webwriting, etc.

Contact met Mart Rienstra »

Jurgen Reese

Jurgen ReeseJurgen Reese (1964) is al 25 jaar werkzaam als professioneel trainer en coach. In de loop der jaren heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld, gekenmerkt door resultaatgerichtheid, humor, pragmatische aanpak met diepgang en waar nodig confronterend. De rode draad in al zijn opdrachten is steeds persoonlijk leiderschap. Niet alleen persoonlijk leiderschap in communicatie, maar ook in management stijlen en sales. Met zijn brede ervaring en eigen stijl van trainen, in zowel profit als non-profit organisaties, is Jurgen Reese een zeer gewaardeerd collega van Pro Circle.

Contact met Jurgen Reese »

Pim Schouten

Pim is sinds 2002 trainer, coach, procesbegeleider en resultaatmotor. Zijn aanpak kenmerkt zich door prettige confrontatie, een combinatie tussen snelheid en diepgang maar vooral veel actie! Want door te doen, situaties te oefenen, te vallen, maar vooral ook weer enthousiast op te staan, leer en bereik je het meest. Pim heeft een achtergrond in de commerciële arbeidsbemiddeling. Gestart in de uitzendbranche, is hij via een eigen werving en selectiebureau uiteindelijk terechtgekomen waar zijn hart ligt, namelijk training en coaching. Voor Pro Circle is Pim betrokken bij projecten op het gebied van leiderschap, persoonlijk leiderschap, samenwerken en communicatie.

Contact met Pim Schouten

 

Alex Franken

Alex Franken is al geruime tijd als associated expert aan Pro Circle verbonden.

De speerpunten van Alex zijn: professioneel leiderschap, teamontwikkeling in relatie tot gedrag en communicatie.

Alex heeft ruim dertig jaar ervaring als trainer/coach met een psychosociale studie als achtergrond, waardoor extra diepgang kan worden gegeven aan thema’s als leiderschap en onderlinge samenwerking. Alex is een geliefd coach voor directie en leidinggevend kader.

Lijfspreuk: De wil bepaalt of de ambitie wordt gehaald.

Contact met Alex Franken

 

Share this...
Share on LinkedIn
Linkedin