LOL is mooi en levert nog mooiere resultaten op!

LOL staat bij Pro Circle voor Leiders Ontwikkelen Leiderschap. Op 13 februari j.l. werden ‘s avonds op de vestiging van Struijk Verwo in Tiel door deelnemers 3 plannen voor new business gepresenteerd aan een aantal directieleden en HR. Zowel de deelnemers als de directieleden waren enthousiast over de plannen en de realisatiekansen. Alle plannen krijgen een vervolg! We zijn trots op onze klant, de deelnemers en de resultaten van LOL tot nu toe.

LOL is een door Pro Circle ontwikkeld Leiderschapsprogramma met alle aspecten van leiderschap anno 2020 zoals samenwerken, communiceren, leidinggeven versus leiderschap, new business plannen, innovatie & creativiteit, risicomanagement, teamorganisatie en managen van veranderingen.

Eerste mooie compliment 2020:

Twee real life opdrachten maken deel uit van het programma. Voor de deelnemers: succes met het vervolg!

De eigenaar van een specialistisch transportbedrijf antwoord op de vraag hoe hij tegen onze rol de afgelopen jaren heeft aangekeken: “Pro Circle heeft in een hele moeilijke periode een zeer positieve rol gespeeld in de heroriëntatie en ontwikkeling van ons bedrijf; als we erop terugkijken zijn we er blij en erg tevreden mee”.

Trainen van tenderteams is effectief

We zijn trots op de resultaten van onze klanten in tenders. Inmiddels hebben we meer dan 10 tenderteams getraind in creativiteit, presenteren en interviews bij tenders. Score van onze klanten bij deze tenders is meer dan 90%. Wij zijn trots op onze klanten en op onze trainers.

Zin in vervolg:

“Dankzij de verkooptraining van Pro Circle staan onze accountmanagers weer op scherp! Een zeer confronterende maar leerzame training. We kijken uit naar het vervolg in september!”…………………………..Sales Manager Keukenretail